Verhuur van Tenten

Voor uw feesten en andere evenementen kunnen wij u verschillende types van tentconstructies aanbieden.

Punttent

Deze tenten kunnen multifunctioneel gebruikt worden. Ze hebben een afmeting van 5 x 5 meter en zijn koppelbaar d.m.v. een waterdichte gootverbinding tot een grote oppervlakte. De grote ramen en een zijhoogte van 2,5 meter maken van deze tent een ideale partytent voor al uw tuinfeesten.

Ze hebben het voordeel makkelijk en bijna op elke plaats monteerbaar te zijn. In elke punttent kunnen zowel de opties dak als paalstoffering, strakke zijwandstoffering of cassettevloer met tapijt voorzien worden.

Alu Hal

Deze traditionele, multifunctionele tent biedt steeds een oplossing voor al uw wensen. Verschillende combinaties met andere tenttypes zijn mogelijk. De lengte van deze tenten kan aangepast worden per 5 meter.

In elke Aluhal kunnen zowel de opties dak als paalstoffering, grenen genivelleerde cassettevloer met of zonder tapijt voorzien worden. Deze tent kan geleverd worden met een breedte van 5 – 7,5 – 10 - 12,5 - 15 meter, met een zijhoogte van +/- 2,90 meter. De dakzeilen en zijzeilen kunnen voorzien worden in transparant, lichtdoorlatend of niet lichtdoorlatend zeildoek.

Uniek bij deze tenten is ook onze Silverline. Een zilveren ipv wit tentzeil. Als je iets anders wenst dan iedereen is dit een aanrader. Ook in transparant beschikbaar. Een combinatie van onze strakke stoffering met een transparant dak , een nieuwe trend van tenten met het warme van stoffering. Een top resultaat.

Transparante tenten

Wenst u een feest waarbij u wil genieten van uw tuin of omgeving zonder invloed van weer of wind? Dan bieden onze transparante tenten een mooie oplossing. Dit concept kunnen we u aanbieden van punttent tot al onze aluhallen. Een zeer trendy combinatie is een transparant dak met strakke zijwandstoffering.


Hexadiagonale tent

Met deze tent scoort u altijd. Gedaan met de traditionele rechthoekige tent. Deze tent wordt opgesteld in de vorm van een zeskant. Dit biedt verschillende voordelen om een ingang en uitgang te maken, andere tenten aan te bouwen (6 zijden).

Deze tent heeft een nuttige oppervlakte van 9 op 10 meter (75 m²). Indien je voor deze oplossing kiest en deze te weinig ruimte biedt, kunnen we uitbreiden per aanbouw van 5 meter (50 m²). In elke hexadiagonale tent kunnen zowel de opties dak als paalstoffering voorzien worden.