Totaalservice voor uw feest

U wenst te feesten maar ziet op tegen de organisatie? Wij bieden u hiervoor een gepaste oplossing. Wij kunnen voor u de partner zijn om uw droom werkelijkheid te laten worden. Elk feest moet uniek zijn, daarom luisteren we eerst graag naar uw behoeften zodat we weten wat voor u belangrijk is.

Alles gebeurt in samenspraak met u. U bent betrokken vanaf het eerste tot het laatste moment. Op deze manier ziet u uw feest groeien zonder dat u zich zorgen moet maken over de verschillende facetten. U hebt 1 aanspreekpartner, W&M tentservice !

Wij verzorgen voor u een concept en werken dit verder uit tot de plaatsing van de besproken tenten, vloeren, stoffering, verwarming, verlichting, geluid, dranktogen, tafels, stoelen en hun bijhorend linnen. Kortom alles om van uw feest een succes te maken op maat van uw budget!

Zelfs op de dag van uw feest hoeft u zich geen zorgen te maken. Naast de technische ondersteuning kunnen wij ook de begeleiding of ceremonie verzorgen tijdens uw feest of event. Kortom u hoeft maar aan 1 ding moet denken : genieten !

Enkele voorbeelden